Chwilówka Vivus.pl

Dodaj opinię
Opinie: 43

Dane teleadresowe Chwilówka Vivus.pl

Godziny pracy w pożyczce w Vivus.pl

  • Poniedziałek: 06:00 - 23:00
  • Wtorek: 06:00 - 23:00
  • Środa: 06:00 - 23:00
  • Czwartek: 06:00 - 23:00
  • Piątek: 06:00 - 23:00
  • Sobota: 06:00 - 23:00
  • Niedziela: 06:00 - 23:00

Informacje o pożyczce w Vivus.pl

  • Czas decyzji: 15 min.
  • Wiek: 20 – 65 lat
  • Zaświadczenie o dochodach: nie trzeba
  • Koszt weryfikacji: 0,01 zł
  • Limity kwoty pożyczki: od 100 do 3 500 zł
  • Terminy udzielania pożyczki: od 1 do 30 dni
www.vivus.pl

Firma Vivus istniejąca od 2012 roku w Polsce i należąca do 4financeGroup  oferuje szybkie pożyczki gotówkowe dla każdego.  Jeśli  pierwszą pożyczkę spłacisz na czas, będzie ona całkowicie za darmo, czyli roczna stopa oprocentowania to 0 %. Ewentualne koszty, byłyby naliczone w przypadku nie spłacenia chwilówki w określonym terminie.
Formalności zajmą Ci tylko chwilę, w naszej firmie nie jest wymagane zaświadczenie o zarobkach! W celu zarejestrowania się na stronie vivus należy posiadać polskie obywatelstwo oraz być w wieku pomiędzy 20-75 lat. Następnie wystarczy już tylko uzyskać pozytywną opinię w BIK. Korzystając z kalkulatora pożyczki, możesz ustalić kwotę oraz czas pożyczki. Zatwierdzając powyższe informacje, zostaniesz przekierunkowany do wniosku, który należy wypełnić. Po wpłaceniu symbolicznego grosza na konto VIVUS, w celu weryfikacji, pozostanie Ci już tylko czekać na rozpatrzenie sprawy. Jeśli zapadnie pozytywna decyzja, pieniądze zostaną wysłane na konto bankowe w ciągu 15 minut. Natomiast umowę otrzymasz w tradycyjny sposób pocztą, po kilku dniach. Wtedy należy podpisać i odesłać na wskazany adres jeden egzemplarz.
Firma Vivus, udziela chwilówek w kwocie maksymalnej do 2500zł. Jest to suma, którą możemy pożyczyć, jeśli spłaciliśmy nasze poprzednie zobowiązania w terminie. Dla pierwszej pożyczki limit wynosi 1400zł, natomiast wnioskując już o drugą pożyczkę, możemy uzyskać nawet 2000zł. Trzecia chwilówka (pod warunkiem dwóch poprzednich zwróconych we wskazanym terminie) to nawet 2600zł! Jest również możliwość przesunięcia terminu spłaty o 7, 14 lub 30 dni za dodatkową opłatą, zależną od kwoty jaką pożyczyliśmy.

Pożyczka Vivus.pl
Aktualnie oceniana 4,32/5 na podstawie 67 opinii klientów.

Maksymalna kwota pożyczki to 3500 zł.

Opinie o pożyczce w Vivus.pl

  • Pati 2014-03-03 15:01 Ocenił(a) na: 5,0

    Mnie zainteresowała chwilówka w vivus, po tym jak zobaczyłam reklamę w tv. Nie byłam do końca pewna bo wiadomo że różnie to bywa ale na szczęście jestem BARDZO zadowolona!! Szczególnie z szybkiego przelewu na moje konto, polecam!

  • Mateusztester 2014-03-12 12:11 Ocenił(a) na: 1,0

    A jednak mi odmówili pożyczki, ciekawe czy to prawda ze pierwsza jest za darmo, nawet nie zdążyłem sprawdzić, jednak Wonga.pl nie robiła aż takich problemów.

  • Heniaś 2014-03-20 13:23 Ocenił(a) na: 5,0

    Moim skromnym zdaniem vivus.pl ma bezkonkurencyjna ofertę, tak jak pisali, bez zbędnych formalności i masz szybko kasę. Polecam

  • Jogox 2014-03-21 14:43 Ocenił(a) na: 1,0

    Jestem zmuszony wystawić negatywa, brałem kilka pożyczek, nawet po 2 tysiące i nagle poinformowano mnie, ze nie jestem wiarygodny... nie polecam

  • Zuzanna 2014-03-27 15:45 Ocenił(a) na: 5,0

    Dosyć często korzystam z pożyczek w tej firmie i nie mam problemów jeśli chodzi o przyznanie ich. Dużym plusem jest to, ze z każda opłacona pożyczka na czas, zwiększa limit, fajnie! Polecam

  • Fiksjaaaxb 2014-04-04 17:02 Ocenił(a) na: 3,0

    Vivus wiarygodny, oferta do przełknięcia, ale nie ma się czym też tak zachwycać.

  • Patrycjanet 2014-04-10 18:27 Ocenił(a) na: 5,0

    Zdecydowanie firma godna polecenia, bo: szybko wysyłają decyzje i człowiek nie czeka jak na szpilkach, niski procent, no a pierwsza pożyczka za darmo.

  • Karo 2014-04-15 17:15 Ocenił(a) na: 5,0

    A ja polecam Wam providenta!! Masz 28 dni i tyle ile wziąłeś to oddajesz, a wbrew temu co ludzie gadają procent nie jest taki duży

  • Usatysfakcjonowana 2014-04-17 12:16 Ocenił(a) na: 5,0

    Najlepsze chwilówki, bez zbędnych zaświadczeń i marnowania czasu na papiery!

  • Lisamona 2014-04-23 13:13 Ocenił(a) na: 5,0

    Sprawdzona firma, polecam.

  • Niepowiemkto 2014-04-27 16:17 Ocenił(a) na: 4,0

    Moja pierwsza pożyczka w Vivus.pl to 1400zł i zgodnie z tym co piszą, za darmo! Czyli oddałem tyle samo. Wiadomo, lepiej oddać na czas bo później dużo kasy na oprocentowanie może pójść. Chociaż czasem lepiej to oprocentowanie zapłacić niż prosić się znajomych.... generalnie firma wiarygodna, umowa doszła po 3 dniach , nie musiałem płacić za wysłanie umowy z powrotem. I tak jak wszędzie sprawdzają czy się nie ma długów, ogólnie zadowolony, ale zawsze mogłoby być lepiej.

  • Szybkobiegam 2014-05-02 16:04 Ocenił(a) na: 5,0

    Ludzie! Dają 1400zł na miesiąc za friko! We wniosku nawet nie było rubryczki o zarobkach, czy pracy!! Decyzja szybko, chyba max 15 minut, a kasa jeszcze szybciej. Chyba nie ma innej firmy co od razu by 1400zł dała na pierwsza pożyczkę. Gorąco polecam!

  • Siwetymikolaj 2014-05-03 14:05 Ocenił(a) na: 5,0

    GODNI POLECENIA, przez rok już kilka chwilówek u nich miałem, Szkoda że nie mają większych limitów ale dobre i to. SUPER.

  • Nieznajomy 2014-05-07 11:24 Ocenił(a) na: 5,0

    Do Mateusztester!! Wonga.pl tez robi weryfikację na milion procent, wiec dlaczego Vivus.pl miałby Ci nie dać? Zastanawiające...

  • Małgosia 2014-05-11 12:27 Ocenił(a) na: 5,0

    Z wielką przyjemnością mogę polecić Vivus, bo dostałam pożyczkę, w momencie gdy nie miałam nawet na chleb. I to nie w przenośni. Spłacając kolejne pożyczki zawsze rzetelnie oddawałam wszystko na czas, dziękując za kolejne pieniądze. Zapewne nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale dzięki Vivusowi jakoś wyszłam na prostą a znajomi nic nie wiedzą o problemach finansowych. Serdecznie pozdrawiam, M

  • Areckikowal 2014-05-16 13:37 Ocenił(a) na: 5,0

    SUPER daję maxa bo najlepsza pożyczka na rynku!! Profesjonalne podejście do klienta to jest to co lubię!

  • Niezadowlona1289 2014-05-17 11:39 Ocenił(a) na: 1,0

    NIE POLECAM......... jak można nie poinformować klienta, że kwota jest zależna od wieku!! To jest oszustwo, bo wprowadziłam wszystkie swoje dane , zdecydowałam się, poświęciłam czas na to,a okazało się że mogę dostać ile? 700zł! Śmiech na sali jest napisane 1400 zł. Uważam, że to jest oszustwo, bo o takich rzeczach to na początku powinno się poinformować .

  • Armani 2014-05-20 12:19 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam, miałam przyjemność kilka razy pożyczyć pieniądze w Vivusie i współpraca okazała się pozytywna. Zdecydowanie pożyczyła bym większą sumę w takiej wiarygodnej firmie, ale niestety nie maja.

  • Markson 2014-05-26 16:12 Ocenił(a) na: 5,0

    Rzeczywiście, zgodzę się z powyższymi opiniami. Przypominają o terminie spłaty, na początku od razu wiesz ile będziesz musiał oddać i wszystko odbywa się naprawdę szybko. Zależy im na klientach i naprawdę o nich dbają, mają profesjonale podejście. Polecam, szczególnie w awaryjnych sytuacjach.

  • Wojciech 2014-05-28 18:47 Ocenił(a) na: 5,0

    Różnie to w życiu bywało, i trochę mam doświadczenia z tymi pożyczkami.. jednak Vivus.pl okazał się bezkonkurencyjny. Już od pewnego czasu , tylko liczę na vivusa, nie wymagają żadnych zaświadczeń tak jak inne firmy, a kasa już nawet w kilka minut na koncie. Najważniejsze: dają ci większy limit jak spłacasz sumiennie poprzednie pożyczki, dla mnie uczciwa firma.POLECAM !!!

  • Marcozi 2014-06-01 19:33 Ocenił(a) na: 5,0

    Chwilówka 0 % !! zdecydowanie to lubię !

  • Ala 2014-06-11 12:41 Ocenił(a) na: 5,0

    Gdy już trzeba zaciągnąć jakąś pożyczkę, np. teraz na święta, to ja bardzo polecam VIVUS. Porównywałam tą firmę z innymi i jak się okazało, mają najniższe koszty, każdy może to sprawdzić zwyczajnie licząc na kalkulatorach pożyczkowych firm. Brałam już 3 pożyczki i wszystko po mojej myśli było. Różnie to się słyszy od znajomych o tych internetowych firmach , ale vivus.pl jest uczciwy wiec nie szukam już niczego innego.

  • Arkos 2014-06-23 13:33 Ocenił(a) na: 5,0

    Darmowa chwilówka, nie ma co !

  • Urszulka 2014-06-29 13:16 Ocenił(a) na: 5,0

    Ciekawa oferta na tym Vivusie. Korzystając z innych firm, mam porównanie i akurat z Vivus.pl jestem najbardziej zadowolona jeśli chodzi o formalności, to wniosek jest banalnie prosty , a pieniądze szybko wpłyneły na konto!

  • Karolajna 2014-07-04 16:16 Ocenił(a) na: 5,0

    Porządna firma, nie nabija ludzi w butelkę, bo dzisiaj to łatwo się przejechać na tych firmach online.

  • Henryk 2014-08-14 13:25 Ocenił(a) na: 5,0

    Jestem zadowolony, pożyczyłem 1000 zł i oddałem tyle samo. Super sprawa.

  • AleksandraOpole 2014-08-18 19:50 Ocenił(a) na: 5,0

    Jak tu nie polecić Vivusa, jak ma naprawdę mega ciekawe oferty! najważniejsze że nie sprawdza Bik i tych innych, więc jestem przekonana, że każdy znajdzie coś dla siebie.

  • Urszulawer 2014-08-29 22:11 Ocenił(a) na: 5,0

    Chętnie polęcę tę firmę, ponieważ współpraca z nią to przyjemność. Przede wszystkim nie ma w umowie rzeczy napisanych małym druczkiem, które później okazują się niemiłą niespodzianką. Vivus to uczciwa firma i będę ją polecać wszystkim moim znajomym.

  • Patryk 2014-11-11 02:11 Ocenił(a) na: 5,0

    Dobra firma. Jedna z pierwszych na rynku. Aktualna pożyczka też na świetnych warunkach. Nie pozostaje nic tylko polecić tą chwilówkę.

  • Adam 2015-05-10 20:38 Ocenił(a) na: 5,0

    Jest ok

  • tomek 2015-05-11 13:30 Ocenił(a) na: 3,0

    pierwsza za darmo następne kosmiczne odsetki

  • halma 2015-05-17 11:13 Ocenił(a) na: 5,0

    wystwiam bardzo pozytywna opinie!!!dali tyle ile potrzebowałam,szybko i bez zbednych pytan.polecam szczerze....w innych firmach proponowali mniejsze kwoty lub całkowicie odmawiali.

  • Jakub 2015-05-24 10:24 Ocenił(a) na: 5,0

    Bezproblemowo ,negatywne komentarze są od tych co nie mają kasy żeby oddać i nagle firma robi sie be ale jak mają kasę w 10 minut na koncie to nie płaczą taki naród

  • Kamila221 2015-07-08 12:02 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam tą firmę. U mnie również wszystko ok. Pożyczka spłacona.

  • Iwona 2015-07-20 18:55 Ocenił(a) na: 5,0

    POLECAM wzięłam pożyczkę 1600 za darmo inne firmy strasznie długo mnie weryfikowaly więc zrezygnowałam z ich uslug a w vivus otrzymałam kasę w ciągu 15 minut zdecydowanie polecam i będę korzystać w przyszłości

  • olka 2015-09-01 12:07 Ocenił(a) na: 5,0

    brałam juz trzy pozyczki pod rzad co 30 dni... szybka decyzja ,pieniadze w przeciagu pol godziny na koncie... polecam !! dla ludzi co mają mały problem pieniezny super!! splacilam dzien przed terminem.. dostalam smsa ze pozyczka uregulowana splacona:)

  • tomek27 2015-11-19 01:49 Ocenił(a) na: 4,0

    Udało się dostać pożyczkę. Może nie na maksymalną kwotę ale zawsze coś.Polecam.

  • Anna 2015-12-10 20:14 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam zdecydowanie. Solidna firma, pierwszą pożyczkę faktycznie otrzymujemy za darmo, przy kolejnych zwiększają limit. Negatywne opinie piszą osoby które nie splatają w terminie.

  • Tomek 2016-04-21 15:27 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam tą firmę szybko odpisują. Dostałem darmową pożyczkę i jestem bardzo zadowolony, że wszystko udało się załatwić tego samego dnia!

  • kala 2016-06-08 21:37 Ocenił(a) na: 4,0

    wystawiam pozytywną opinie o firmie, jestem zadowolona usługi, pieniądze doatrły szybko i bez problemowo. Dobrze tez, ze udało mi się spłacić od razu w terminie.

  • Krystian 2016-09-01 12:08 Ocenił(a) na: 5,0

    Najpierw próbowałem wziąć pożyczke w dwóch innych chwilówkach i nie otrzymałem zgody poniewaz pracuje zagranicą i nie mam polskich dochodów z czego vivus.pl okazał sie jedyną chwilówką z 8 innych z którymi próbowałem i otrzymałem bez problemu pierwsze 1400 zł przy 0% odsetek. z pożyczki korzystałem 4 razy i jestem bardzo zadowolony. Oczywiscie regularnie splacalem i otrzymalem wiekszy limit. Do tego od czasu do czasu przysyłają promocje w odsetkach gdy przy wiekszej sumie otrzymam duzo nizszy procent odsetek niz w standardzie. A z tym wiekiem cos jest nrzeczy, bo moja kuzynka (19lat) dostała mozliwosc wizecia max 700 zł. Ale pozatym wszystko jak książka pisze.Gorąco polecam!

  • Magdalena123 2016-09-12 16:29 Ocenił(a) na: 1,0

    Kal, mogłabym się pod Tobą podpisać. Vivus to jest pętla. Rozeszłam się z ojcem mojej dwójki dzieci, zostałam na wynajętym mieszkaniu sama, ale kobiecina stwierdziła, że moja sytuacja życiowa wcale nie uległa zmianie. Mało tego, w jednej rozmowie zasugerowano mi żebym poszła po prostu na złom, z dzieckiem 4 miesięcznym na rękach. Na raty absolutnie nie chcieli się zgodzić, ciągłe straszenie. W którejś rozmowie usłyszałam, ze przecież zobowiązałam się wpłacić kwotę przedłużenia do dnia wczorajszego powiedzmy, co było kompletną bzdurą. Każdemu może się noga powinąć, dzisiaj myślisz, że jesteś taki rozważny, rozsądny, a jutro zostajesz z ręką w nocniku. Miałam ok. 3700 zadłużenia, w sierpniu wpłaciłam im 300 zł, teraz wzięłam kredyt gotówkowy w swoim banku aby się od nich uwolnić. Spłaciłam pożyczkę po czym napisałam emaila o usunięcie mojego profilu, tu kolejne schody, to nie jest takie proste, teraz czekam aż ktoś łaskawie wyrazi na to zgodę, mają miesiąc z tego co wyczytałam. A dzisiaj znowu dzwoni do mnie jakaś niemiła pani, że mam niespłaconą pożyczkę. Myślałam, że wyjdę z siebie, sprawdziła w systemie i okazało się, że jednak już nie mam u nich długu, jednak w dalszym ciągu była bardzo niemiła. Nikomu nie polecam vivusa.

  • tomeka 2017-01-10 22:30 Ocenił(a) na: 4,0

    Generalnie polecam tą firmę. Mogliby dawać większe kwoty ale i tak jest ok.

Dodaj swoją opinię

Ocena: