Chwilówka w Pozyczkomat.pl

Dodaj opinię
Opinie: 16

Dane teleadresowe Chwilówka w Pozyczkomat.pl

Godziny pracy w pożyczce w Pozyczkomat.pl

  • Poniedziałek: 08:00 - 20:00
  • Wtorek: 08:00 - 20:00
  • Środa: 08:00 - 20:00
  • Czwartek: 08:00 - 20:00
  • Piątek: 08:00 - 20:00
  • Sobota: 08:00 - 20:00
  • Niedziela: 08:00 - 20:00

Informacje o pożyczce w Pozyczkomat.pl

  • Czas decyzji: 30 min.
  • Wiek: 20 – 75 lat
  • Zaświadczenie o dochodach: nie trzeba
  • Koszt weryfikacji: 0,01 zł
  • Limity kwoty pożyczki: od 50 do 5 000 zł
  • Terminy udzielania pożyczki: od 7 do 31 dni
wwww.pozyczkomat.pl

Pozyczkomat.pl to firma obsługiwana przez grupę finansową Friendly Finance, udzielająca ekspresowych pożyczek gotówkowych. Firma Pozyczkomat.pl zyskała uznanie nie tylko na polskim rynku, ale również europejskim. Brak ukrytych opłat, bezkonkurencyjna obsługa online oraz indywidualne podejście do klienta, sprawiają, że Pożyczkomat to bezpieczna i polecana firma pożyczkowa. Dodatkowo wnioski rozpatrywane są w ciągu 30 minut, łącznie z wysłaniem ustalonej kwoty na konto bankowe. Maksymalna kwota kredytu o jaką możemy się starać to 5 tysięcy złotych.

Pożyczka Pozyczkomat.pl
Aktualnie oceniana 3,43/5 na podstawie 16 opinii klientów.

Maksymalna kwota pożyczki to 1500 zł.

Opinie o pożyczce w Pozyczkomat.pl

  • Filip 2013-12-13 12:23 Ocenił(a) na: 5,0

    Wszystko poszło sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam.

  • bro 2014-01-15 11:53 Ocenił(a) na: 1,0

    Nie polecam, nie zawracajcie sobie głowy ludzie...

  • Katarzyna 2014-02-20 10:43 Ocenił(a) na: 5,0

    Profesjonalni konsultanci, szybka kasa!

  • Katja 2014-03-09 14:41 Ocenił(a) na: 1,0

    Lepszy zdecydowanie vivus!!! Naprawdę polecam.

  • Ziomek 2014-04-12 17:43 Ocenił(a) na: 1,0

    Jakoś nie odczułem tego profesjonalnego kontaktu , a opłaty mega wysokie!;/;/ w dodatku te dokumenty przy małych kwotach to odstraszanie klientów.

  • Boniek 2014-04-22 14:51 Ocenił(a) na: 1,0

    Korzystałem z wielu firm, ale ta wyjątkowo zapycha skrzynkę na pare dni przed terminem spłaty, jakby mieli wszystkich kilentów od razu za oszustów.

  • reks 2014-05-20 11:22 Ocenił(a) na: 1,0

    Zgadazam się z opiniami wyżej, beznadziejna firma pożyczkowa! Chcieli mnie w balona zrobić, ale ja nie będę im za friko płacił, jeśli jest napisane że do 7 dni gratis, to gratis, a nie później dostaję do spłaty coś, a wyrobiłem się w terminie. Dzwoniąc do nich dowiedziałem się, że promocja już minęła i niestety jak im przykro nie zdążyłem na nią! Wydzwaniają do mnie, piszą, straszą karami itp. Gdy rozmawiałem z jednym z konsultantów, wszystko jakoby się wyjaśniło, po czym następnego dnia dzwoni znowu kolejny konsultant że nie spłaciłem odsetek!! Szału można dostać z nimi. Unikajcie ich jak ognia.

  • Asik88 2014-06-12 18:24 Ocenił(a) na: 1,0

    Te koszty są odstraszające, po co się w to bagno do nich pchać, jak wystarczy samemu obliczyć w pożyczkomatach że w innych firmach jest o wiele taniej!

  • Wiesiek 2014-06-26 12:01 Ocenił(a) na: 1,0

    Miało być tak pięknie, 7 dni za darmo, bez kosztów. To wziąłem 500zł a oni do mnie później, że muszę oddać 6 dych więcej. Te maile , smsy non stop przychodzące to wkurza tak człowieka, że ma ochotę rzucić telefonem. Jeszcze żeby później się z nimi dogadać to już w ogóle sukces, rządają nie wiadomo jakich papierów, potwierdzeń... niestety, ale nie polecam nikomu

  • Frankensza 2014-07-04 16:56 Ocenił(a) na: 1,0

    Fajne opisy na stronie, a rzeczywistość to już inna sprawa. Myślą, że wysłałem wniosek o pożyczkę, żeby później słuchać sobie jakiejś durnej muzyczki w telefonie, gdy chcę się do niech dodzwonić o kasę!!!!

  • Majkelek 2014-07-04 17:09 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam pożyczkomat, co prawda pożyczkę wziąłem tylko raz, ale spłacona i nie robili jakiś problemów z udzieleniem.

  • Janek 2014-08-14 13:29 Ocenił(a) na: 3,0

    Dostałem pożyczkę ale trochę się trzeba było namęczyć.

  • Suszasziszy 2014-08-29 23:03 Ocenił(a) na: 5,0

    Fajna pożyczka, szczególnie dla tych którzy nie cierpią tej całej papierologii. Ja do nich zdecydowanie należę. Wonga nie robi nas, zdesperowanych pożyczkobiorców w balona. Polecam.

  • Robert 2014-11-11 07:16 Ocenił(a) na: 4,0

    Potrzebowałem pilnie kilka stówek. Wziąłem chwilówkę w Pozyczkomat.pl i oddałem w przyszłym tygodniu. Nic nie policzyli, 0 opłat. Polecam

  • Damianek 2015-07-08 09:11 Ocenił(a) na: 5,0

    A ja Polecam. Pomimo, że wcześniej miałem jakieś tam problemy, że spłatami to udało mi się tutaj dostać pożyczkę. Inne firmy odmówiły.

  • Jola 2015-10-08 12:59 Ocenił(a) na: 5,0

    firma jest super kiedy potrzebuje zawsze dostaję bez problemu. polecam

Dodaj swoją opinię

Ocena: