Chwilówka Filarum.pl

Dodaj opinię
Opinie: 26

Dane teleadresowe Chwilówka Filarum.pl

Godziny pracy w pożyczce w Filarum.pl

  • Poniedziałek: 07:00 - 23:00
  • Wtorek: 07:00 - 23:00
  • Środa: 07:00 - 23:00
  • Czwartek: 07:00 - 23:00
  • Piątek: 07:00 - 23:00
  • Sobota: 07:00 - 23:00
  • Niedziela: 07:00 - 23:00

Informacje o pożyczce w Filarum.pl

  • Czas decyzji: 10 min.
  • Wiek: 21 – 65 lat
  • Zaświadczenie o dochodach: nie trzeba
  • Koszt weryfikacji: 0,01 zł
  • Limity kwoty pożyczki: od 100 do 3 000 zł
  • Terminy udzielania pożyczki: od 1 do 30 dni
www.filarum.pl

Filarum to szybka gotówka przez internet. Aby dostać pożyczkę należy wypełnić wniosek elektroniczny do którego będzie nam potrzebny jedynie dowód osobisty. Nie są wymagane zaświadczenia o zarobkach i inne dodatkowe poświadczenia czy dokumenty. Po złożeniu wniosku w celu weryfikacji należy wykonać opłatę rejestracyjną w wysokości 0,01 zł na podane konto bankowe. Maksymalny okres pożyczki możesz wybrać dowolnie jednak nie dłużej niż na 30 dni. Jeżeli po tym czasie nie będziesz w stanie spłacić pożyczki, będziesz miał możliwość przedłużenia umowy o kolejny okres. Czas po którym dostaniesz pieniądze zależy w którym banku masz rachunek. Jeżeli posiadasz ROR w jednym z banków wymienionych na stronie Filarum.pl to pieniądze możesz otrzymać nawet w kilka minut po akceptacji wniosku. W przeciwnym wypadku będziesz musiał poczekać do maksymalnie 1 dnia roboczego.Dzięki promocji "pierwsza pożyczka za darmo", systemie premiowania stałych i wiarygodnych klientów, możliwości przedłużenia spłaty pożyczki oraz szybkości z jaką można uzyskać chwilówkę Filarum stanowi jedną z najbardziej konkurencyjnych ofert na Polskim rynku.

Pożyczka Filarum.pl
Aktualnie oceniana 4,51/5 na podstawie 25 opinii klientów.

Maksymalna kwota pożyczki to 3000 zł.

Opinie o pożyczce w Filarum.pl

  • Marek 2014-08-24 18:08 Ocenił(a) na: 5,0

    Polecam filarum jak potrzebujecie szybko niewielką kwotę gotówki. Miałem konto w tym samym banku i chwilówkę otrzymałem bardzo szybko ( kilkanaście minut ). Przy pożyczce z banku czekałbym pewno kilka dni o ile jakiś bank zdecydowałby się udzielić mi pożyczki na tak krótki okres czasu. W tej firmie bez problemów i co najważniejsze za darmo :)

  • Bronek 2014-09-11 18:08 Ocenił(a) na: 3,0

    Prawie dostałem pożyczkę, niestety odrzucili mój wniosek, bo jakoby nie mieszczę się w przedziale wiekowym;/ ;/ co z tego jak mógłbym spłacić pożyczkę, ee tam jest wiele innych firm, więc skorzystam z innych.

  • Agata 2014-09-13 08:11 Ocenił(a) na: 1,0

    Nie polecam zawracać sobie głowy chwilówką w filarum. Wnioskowałam o 500zł, i nawet nie przeniosło mnie na dalszą stronę, a odpowiedzi ZERO

  • Giewont 2014-10-11 18:13 Ocenił(a) na: 1,0

    nie odpisują!!

  • Gooody 2014-12-12 18:09 Ocenił(a) na: 5,0

    A mi gotówka szybko spłynęła na konto, także z czystym sumieniem polecam, bodajże po 20 minutach już miałem. Dzięki filarum

  • AleksandraGdansk 2015-01-15 11:09 Ocenił(a) na: 5,0

    Ja z kolei wysłałam 1 grosz, a nie tak jak tu piszą złotówkę... a kasa po około 8 minutach już na koncie. Tylko dziwne, bo do 500zł miało być za darmo, ja wzięłam 300 i 36zł do zwrotu dla nich jeszcze, no ale i tak kto by mi pożyczył ze znajomych ... POLECAM

  • Reks 2015-02-02 18:09 Ocenił(a) na: 5,0

    500zł bez dodatkowych odsetek, co tu dużo mówić!! Polecam :D

  • Zawodowiec 2015-03-03 14:09 Ocenił(a) na: 3,0

    Pierwszą pożyczkę miałem darmową, także uważam że jest to dobry układ. Ja złożyłem akurat w nocy wniosek i rano już dzwonili do mnie, a dosłownie zaraz miałem przyznaną pożyczkę. Wiadomo lepiej się nie bawić w kredyty, ale taka mała pożyczka, zawsze załata dziurę w budżecie i w miarę łatwo jeszcze ją spłacić. Niestety kolejne pożyczki już nie są za darmo.

  • Asik88 2015-04-12 14:41 Ocenił(a) na: 3,0

    Nie wierzyłam w opinie, w których było, że długo się czeka na pieniądze, i co jednak prawda. Już 28 godzin czekam i piniędzy jak nie było tak nie ma. Po rozmowie z Filarum, dowiedziałam się, że pożyczkę już od razu wysłali, po przeczytaniu wniosku i że to na pewno wina mojego banku. Tylko zastnawia mnie jedno, mój przelew to jakoś szybko do nich doszedł, a od nich to już oczywiście problemy. Na pewno nie skorzystam już z Filarum.

  • Wojciech 2015-04-15 12:33 Ocenił(a) na: 5,0

    Wszystko zajęło 2 godziny, i kasa też już na koncie jest. Polecam

  • Malinka44 2015-05-22 16:44 Ocenił(a) na: 1,0

    Ja się zawiodłam na Filarum. Wpłaciłam 1zł jako weryfikację, i czekałam chyba do wieczora na odzew. I niestety był negatywny.. a chciałam tylko 100zł pożyczyć! Natomiast kiedyś brałam pożyczki w Wonga i Vivus i nie robili mi żadnych problemów, nawet po kilkaset złotych mogłam pożyczyć, bo spłacałam ładnie na czas. I kasę też mi od razu wysłali. A tu w Filarum to nawet nie oddali tej złotówki wpłaconej, zdzierstwo. W wonga i vivus pamiętam że oddali...

  • Czakos 2015-06-18 11:10 Ocenił(a) na: 5,0

    Super firma, poszło gładko i bez problemów. Kaskę miałem już po 20 minutach. A pożyczałem już w prawie wszystkich pożyczkach online bo pierwsze są za darmo , ogólnie mówiąc to porównywalnie jest wszędzie. Niestety jak jesteś w bazie dłużników to nigdzie nie dostaniesz, nawet nie ma co próbować, bo kumpel w 4 firmach próbował i nic.

  • Zadowolonykliencik 2015-07-20 13:13 Ocenił(a) na: 5,0

    Przyznali mi pożyczkę, a zwróciłem ja bez procentów żadnych, więc polecam.

  • Zorro66 2015-07-29 11:31 Ocenił(a) na: 5,0

    Ja mam bardzo miłe doświadczenie z filarum. Szczególnie dlatego, że w trakcie spłacania chwilówki, szef spóżniał się z wypłatą... Myślałem, że do moich drzwi zapuka komornik, ale tak się nie stało. Tylko dlatego że uczciwie przyznałem, że po prostu nie mam ustalonej raty, szef nie wypłacił jeszcze pieniędzy i zapytałem co mam robić. Rozwiązanie było dziecinnie proste, przedłużono mi pożyczkę o 14 dni i po kłopocie. Po 12 dniach spokojnie spłaciłem zaległą jak i kolejną ratę. Na pewno jeszcze wezmę pożyczkę na Filarum.

  • Makarena 2015-08-12 13:10 Ocenił(a) na: 1,0

    Chyba mają coś nie tak ze stroną, bo jak klikam wnioskowanie o pożyczkę, to przekierowuje mnie na tą samą stronę.. LOL

  • Ewelina 2015-09-15 13:10 Ocenił(a) na: 5,0

    Dobra chwilówka bez ukrytych kosztów o co się na początku obawiałam. Spłaciłam tyle ile pożyczyłam także jestem bardzo zadowolona.

  • FuNk 2015-10-14 10:11 Ocenił(a) na: 1,0

    Dziwne na soho dostałem chwilówkę, a tu na filarum już nie, a to ta sama firma. ;/

  • Arleta 2015-11-12 13:23 Ocenił(a) na: 3,0

    Z tego co czytam te komentarze, to widzę że jeden dostaje a drugi nie. Zapewne jest to normą. Nie ma co się dziwić. Ale z drugiej strony ciekawe jak weryfikują klientów. Pewnie liczą się lajki na FB, tak jak w kredito24 Nie lajkujesz ich strony , to pożegnaj się z pożyczką

  • fanfilarum 2015-12-11 12:19 Ocenił(a) na: 5,0

    Filarum udzieliło mi nie jednej pożyczki, niestety taki okres w życiu zaczął się, dzieci, rodzina, trudno było wiązać koniec z końcem. Wiadomo jak to w Polsce jest, państwo nie pomoże. Wybrałem najlepszą firmę na rynku, bo z takiej biedy wyjść bez ogromnych kredytów w bankach to graniczy z cudem. Polecam wszystkim użytkownikom filarum.

  • Wioletta 2015-12-25 21:31 Ocenił(a) na: 5,0

    POLECAM – filarum.pl szybko wysłało mi chwilówkę, góra 15 minut i przelew dotarł.

  • Warszafka 2016-01-22 23:12 Ocenił(a) na: 1,0

    I co Filarum?? Gdzie niby tak chętnie udzielacie chwilówek? Mi odmówiliście, mimo że w bazie dłużników nie widnieję! A odpowiedź brzmiała: indywidualna ocena weryfikującego, może pan/pani zły dzień miała? Nie będę tracił nawet minuty więcej na szukaniu prawdy, powiem krótko nie polecam.

  • Pozytyw 2016-02-23 13:12 Ocenił(a) na: 5,0

    Chciałabym szczerze polecić innym będącym w nagłej potrzebie Filarum. Pierwsza pożyczka jest szczególnie ciekawa, ponieważ jest kompletnie za darmo ja skorzystałam, i nie żałuję, bo oddałam równe 500zł, a jeśli chodzi o szybkość otrzymania pieniędzy to również jestem zadowolona. I dodam, że nie posiadam jakiegoś konta na facebooku.

  • grajcyk41 2016-03-09 18:17 Ocenił(a) na: 5,0

    Bardzo dużo się mówi o zachowaniu szczególnej ostrożności przy tego typu pożyczkach. Ja się na tej firmie nie zawiodłem - otrzymałem szybko pieniądze i oddałem taką samą kwotę. Polecam

  • Szarlotka 2016-04-04 13:16 Ocenił(a) na: 3,0

    Witam wszystkich forumowiczów, niby pożyczka jest w porządku, no ale z czekaniem na przelew to coś jest nie halo. Wielu z Was zapewne ma konto w innym banku niż Filarum.pl, więc trzeba czekać 1 dzień roboczy na przesłanie pieniędzy. Czyli na przykład jeśli w piątek ktoś weźmie chwilówkę, to dostanie ją w poniedziałek....

  • Alicja31 2016-04-11 18:13 Ocenił(a) na: 5,0

    Gorąco polecam filarum!! Dzięki nim, mogłam skorzystać z fajnej okazji zakupu lodówki. Wiadomo jak okazja trzeba korzystać. A pożyczkę już dawno spłaciłam i nie pamiętam.

  • Martyna 2017-08-31 12:06 Ocenił(a) na: 5,0

    Bardzo gorąco polecam Filarum bardzo mi pomogli gdzie na inne firmy nie mogłam liczyć nawet przy najmniejszej kwocie a tu niespodzianka kolejna pożyczka zaakceptowana bez problemu uratowali mi zycie :)

Dodaj swoją opinię

Ocena: